Ημερίδα “Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Έρευνα του Οίνου: Αρώματα, τοπωνύμια και καταναλωτικές τάσεις”, “Οινοποιoί Βορείου Ελλάδος”, με τη συνεργασία του ΑΠΘ, του ΔΙΠΑΕ, του ΠΑΜΑΚ και του Perrotis College.

Το Πανεπιστήμιο έρχεται στα ΒορΟινά!
Επιστήμη και καινοτομία στην υπηρεσία του κρασιού!

Πώς οι αρωματικές ενώσεις, η αναφορά ενός τόπου στην ετικέτα και οι νέες τάσεις επηρεάζουν τις οινικές επιλογές μας ως καταναλωτές; Τέσσερις ερευνητικές εργασίες φωτίζουν τη σύνδεση της επιστήμης με την αγορά και την απόλαυση του κρασιού.

Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου προσκαλούμε το κοινό των ΒορΟινών, καταναλωτές και επαγγελματίες του κλάδου καθώς και την πανεπιστημιακή κοινότητα της Θεσσαλονίκης στην ημερίδα “Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Έρευνα του Οίνου: Αρώματα, τοπωνύμια και καταναλωτικές τάσεις”

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης οινογνωσίας-οινογευσίας «ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη 2025» της ένωσης “Οινοποιoί Βορείου Ελλάδος”, με τη συνεργασία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Perrotis College.

  • Δευτέρα 6 Οκτωβρίου
  • Ξενοδοχείο Makedonia Palace, Αίθουσα AMFITRION
  • Ωράριο: 16:00-18:00

*Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την επίδειξη του εισιτηρίου από τα “ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη 2025”

** Προπώληση Εισιτηρίων “ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη 2025”: https://www.more.com/gr-el/tickets/happenings/voroina-thessalonikis-2025

*** Περισσότερες Πληροφορίες: www.winemakersofnorthgreece.gr/event/voroina-tis-thessalonikis-2/