Το Πανεπιστήμιο έρχεται στα ΒορΟινά!
Επιστήμη και καινοτομία στην υπηρεσία του κρασιού!
Πώς οι αρωματικές ενώσεις, η αναφορά ενός τόπου στην ετικέτα και οι νέες τάσεις επηρεάζουν τις οινικές επιλογές μας ως καταναλωτές; Τέσσερις ερευνητικές εργασίες φωτίζουν τη σύνδεση της επιστήμης με την αγορά και την απόλαυση του κρασιού.
Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου προσκαλούμε το κοινό των ΒορΟινών, καταναλωτές και επαγγελματίες του κλάδου καθώς και την πανεπιστημιακή κοινότητα της Θεσσαλονίκης στην ημερίδα “Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Έρευνα του Οίνου: Αρώματα, τοπωνύμια και καταναλωτικές τάσεις”
Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της εκδήλωσης οινογνωσίας-οινογευσίας «ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη 2025» της ένωσης “Οινοποιoί Βορείου Ελλάδος”, με τη συνεργασία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Perrotis College.
- Δευτέρα 6 Οκτωβρίου
- Ξενοδοχείο Makedonia Palace, Αίθουσα AMFITRION
- Ωράριο: 16:00-18:00
*Η είσοδος είναι ελεύθερη, με την επίδειξη του εισιτηρίου από τα “ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη 2025”
** Προπώληση Εισιτηρίων “ΒορΟινά στη Θεσσαλονίκη 2025”: https://www.more.com/gr-el/tickets/happenings/voroina-thessalonikis-2025
*** Περισσότερες Πληροφορίες: www.winemakersofnorthgreece.gr/event/voroina-tis-thessalonikis-2/


