Χάρτης ΑΠΘ

Πατώντας παρακάτω μπορείτε να περιηγηθείτε στον χάρτη σημείων παρουσίας του ΑΠΘ και να ανακαλύψετε κτίρια, βιβλιοθήκες, νησίδες Η/Υ καθώς και να ενημερωθείτε για τα σημεία ασύρματης πρόσβασης.

Πρόσβαση στο ΑΠΘ

Η Κεντρική Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και εκτείνεται σε έκταση 334.000 m2 περίπου. Η πλειοψηφία των εγκαταστάσεων του Α.Π.Θ. βρίσκεται μέσα στην Κεντρική Πανεπιστημιούπολη. 
 
Για την πρόσβασή σας στην Κεντρική Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ μπορείτε  να χρησιμοποιήσετε τις λεωφοριακές γραμμές του ΟΑΣΘ  και να συμβουλευτείτε το Ευφυές Σύστημα Διαχείρισης Αστικής Κινητικότητας και Ελέγχου Κυκλοφορίας της Θεσσαλονίκης.

Στις εγκαταστάσεις της Θέρμης στεγάζονται το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών, καθώς και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Οι εγκαταστάσεις του ΑΠΘ στη Θέρμη εκτείνονται σε έκταση 213.000 m2. 
 
Για την πρόσβασή σας στην Πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ στη Θέρμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ και να συμβουλευτείτε το Ευφυές Σύστημα Διαχείρισης Αστικής Κινητικότητας και Ελέγχου Κυκλοφορίας της Θεσσαλονίκης.

Το Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα βρίσκεται στην ανατολική έξοδο της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση των δρόμων Θέρμης – Αεροδρομίου.
Στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα, το οποίο καλύπτει έκταση 1.885.706 m2, υπάρχουν εκπαιδευτικές και ερευνητικές καλλιέργειες, εκτροφές αγροτικών ζώων, καθώς και πρότυπες γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.
 
Για την πρόσβασή σας στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα του Α.Π.Θ. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ και να συμβουλευτείτε το Ευφυές Σύστημα Διαχείρισης Αστικής Κινητικότητας και Ελέγχου Κυκλοφορίας της Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο