Πρόσκληση Υποψηφίων στις Ημέρες Καριέρας Α.Π.Θ. 2019 και Εκδήλωση Προετοιμασίας για τις Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ

Για 7η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ», με την οποία το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο επιδιώκει την άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί από την Τρίτη 21 Μαΐου έως και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρες 9:00 π.μ.-17:30, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

Στις «Ημέρες καριέρας ΑΠΘ 2019», οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του Ιδρύματος θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων και να δώσουν συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, ενώ οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν από κοντά τις δεξιότητες του φοιτητικού δυναμικού και των αποφοίτων του ΑΠΘ, καθώς, επίσης και να συναντήσουν ανάμεσά τους τους μελλοντικούς συνεργάτες τους.

Δηλώστε Συμμετοχή για τις Ημέρες Καριέρας ΕΔΩ

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επίσης διοργανώνει Εκδήλωση για την Προετοιμασία των Υποψηφίων για τις

Ημέρες καριέρας, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 
στο  Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΠΘ. Αμφιθέατρο ΙΙ, στις 09.00.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
– Οδηγίες για τη διαδικασία συμμετοχής στις ημέρες καριέρας.
– Παρουσιάσεις Εταιριών μέσω των οποίων μπορεί o κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει πληροφόρηση για το προφίλ και τη δραστηριοποίηση της επιχείρησης, τις ειδικότητες     και το προφίλ των θέσεων εργασίας.
– Χρήσιμες συμβουλές για την σύνταξη του βιογραφικού σας σημειώματος και την προετοιμασία σας για τις συνεντεύξεις. 
Δείτε το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης για την  Προετοιμασία των Υποψηφίων και Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο