Πρόσκληση συμμετοχής σε τετραήμερο bootcamp “Match & Develop a Startup@Thessaloniki 3.0.”

Το σεμινάριο «Match and Develop a Startup @ Thessaloniki 3.0» θα πραγματοποιηθεί από το απόγευμα της Παρασκευής 05 Απριλίου 2019 μέχρι την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 (με ένα προπαρασκευαστικό εργαστήριο στις 29/3), στο χώρο του OK!Thess, στη Θεσσαλονίκη.

Το ΑΠΘ έχει δικαίωμα να συμμετέχει με δέκα (10) ερευνητικές ομάδες οι οποίες μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ωριμότητας, από το επίπεδο της διερεύνησης εμπορικής αξιοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων έως το επίπεδο της προσέλκυσης πελατών και της αναζήτησης χρηματοδότησης. Για πρώτη φορά φέτος τα θεματικά tutorials, στο πλαίσιο του τριήμερου εργαστηρίου, θα είναι ανοικτά προς το ευρύ κοινό (βλ. συνημμένη Πρόσκληση).

Το «Match and Develop a Startup @ Thessaloniki 3.0» αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης, ωρίμανσης, προβολής και ουσιαστικής αξιολόγησης της επιχειρηματικής προοπτικής των ερευνητικών σας αποτελεσμάτων.

Συμπληρωματικά κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα υπάρξει:

  1. Καθοδήγηση στη βελτίωση του επιχειρηματικού σχεδίου από επιστημονικό προσωπικό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, του OK!Thess, ώριμους επιχειρηματίες και startuppers και συνεργαζόμενους φορείς.
  2. Επιβράβευση της καλύτερης ιδέας με απευθείας συμμετοχή της στη Β’ Φάση του επόμενου Διαγωνισμού.

Το Σάββατο 06 Απριλίου μεταξύ 11:00-14:00 κατά τη διάρκεια του mentoring session «Οι παλιοί βοηθούν τους νέους» θα προσκληθούν να συμμετέχουν ως μέντορες ώριμες εταιρείες καινοτομίας από τη Θεσσαλονίκη.

Ανεξάρτητα από το βαθμό ωριμότητας/ ετοιμότητας της επιχειρηματικής σας ιδέας/ ομάδας, σας προτρέπουμε να δηλώσετε συμμετοχή. Όσες ομάδες δεν καταφέρουν να συμμετέχουν στην παρούσα φάση θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική ωρίμανσης από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΑΠΘ και θα συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα σε επόμενες δράσεις του ΑΠΘ και του NBG Business Seeds.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στο σύνδεσμο https://goo.gl/forms/Q6u8oX0neUQUCVEg1

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΑΠΘ: tto@rc.auth.gr, 2310-99 40 34 / 99 40 21

Μετάβαση στο περιεχόμενο