«Οι Σπουδές στο ΑΠΘ», Πενθήμερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές Γ΄ Λυκείου από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ

post image

 
Η πενθήμερη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού, με θέμα «Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο», διοργανώνεται και φέτος για δέκατη τέταρτη χρονιά από το Γραφείο Διασύνδεσης, Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής  Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.
Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά καθημερινά από την 1η έως τις 5 Φεβρουαρίου 2021, από τις 09.00 έως τις 14.00.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωσή τους σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης.
Στην εκδήλωση  θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι (μέλη ΔΕΠ) από όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του ΑΠΘ, οι οποίοι/οποίες θα παρουσιάσουν στις μαθήτριες και τους μαθητές το Πρόγραμμα Σπουδών του κάθε Τμήματος/Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης κάθε μέρα, θα πραγματοποιείται παρουσίαση των ΚΕΣΥ και εισήγηση με θέμα «Συμβουλές επιτυχούς διαχείρισης σταδιοδρομίας» από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ.
Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενες/οι μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Λυκείου την εκδήλωση θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειο στο οποίο φοιτούν.
 
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω των ακόλουθων συνδέσμων: https://www.auth.gr/video/28639 και https://authgr.zoom.us/j/92423210351?  pwd=WDVTd1VQZWkwU2E4aFc4N2k5cmZudz09
Κωδικός πρόσβασης: 325849
 

Συνημμένα αρχεία
Προέλευση Δελτίου Τύπου