Προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος 35348/2025 του Τμήματος Ψυχολογίας

Σε συνέχεια της υπ’ αρ. 35348/2025 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τμήματος Ψυχολογίας στο πλαίσιο της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» για το εαρινό εξάμηνο του 2025-2026, σας ενημερώνουμε ότι στον παρακάτω σύνδεσμο έχουν δημοσιευθεί οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης.

Σύνδεσμος ανάρτησης αποτελεσμάτων:

14146_ΕΚΠ30 «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για τo εαρινό εξάμηνο του 2025-2026» (ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, Πρόσκληση 35348/2025) | ELKE

Αναφορικά με την επαναπροκήρυξη της άγονης θέσης, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος [Α.Π. 169064/13-11-2024, 1η τροποποίηση της Πρόσκλησης με τίτλο «Δράσεις διά βίου μάθησης στην Ανώτατη Εκπαίδευση (απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού) (ΕΚΠ30) “], θέσεις που προκηρύχθηκαν και απέβησαν άγονεςμπορούν να επαναπροκηρυχθούν στο ίδιο εξάμηνοεφόσον εξασφαλίζεται η κάλυψη του απαιτούμενου ελάχιστου αριθμού εβδομάδων διδασκαλίας των μαθημάτων.

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση κατά της απόφασης αποδοχής αποτελεσμάτων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησης της απόφασης αποδοχής αποτελεσμάτων στον ιστότοπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Η ένσταση πρέπει να είναι έγγραφη και ψηφιακά υπογεγραμμένη, συνοδευόμενη από φωτοαντίγραφο της ταυτότητας του ενιστάμενου/ης και υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος.

Οι προσωρινοί πίνακες καθίστανται οριστικοί μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας και εφόσον δεν υποβληθούν ενστάσεις.