Improve your campus και βελτίωσε την καθημερινότητά σου

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πιστό στο όραμά του για ένα Πανεπιστήμιο που καινοτομεί και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των ανθρώπων του, αναζητά ιδέες, τις δικές σας ιδέες, για τη βελτίωση της καθημερινότητας εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Στόχος της παρούσας πρόσκλησης, ImproveMyCampus, είναι να αναδειχθούν οι προτάσεις των μελών της κοινότητάς μας για παρεμβάσεις και υπηρεσίες που θα δώσουν λύση σε υπαρκτά προβλήματα και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των φοιτητών, των εργαζομένων και των επισκεπτών της Πανεπιστημιούπολης.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν με βάση: α) τον αντίκτυπο που θα έχουν στην καθημερινή ζωή στο ΑΠΘ και β) τη δυνατότητα υλοποίησής τους. Οι ιδέες που θα προκριθούν θα λάβουν χρηματικό έπαθλο και θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της υλοποίησης, είτε πιλοτικά είτε πλήρως.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί μπορούν να υποβάλουν προτάσεις όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ, φοιτητές, διδακτικό, τεχνικό, εργαστηριακό και διοικητικό προσωπικό, είτε μεμονωμένα είτε ως ομάδες.

Μπορείτε να καταθέσετε τις ιδέες σας μέχρι την 15η Δεκεμβρίου 2018. Όσες επιλεχθούν θα περάσουν στο στάδιο της υλοποίησης τον Ιανουάριο του 2019.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι οι άνθρωποί του.
Στηριζόμαστε σε όλες και όλους εσάς και σας καλούμε να μας στείλετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας για ένα ΑΠΘ πιο δυνατό, πιο λειτουργικό, ένα ΑΠΘ που εξελίσσεται.

Στείλτε μας την ιδέα σας
Επικοινωνία: improvemycampus(at)auth.gr

Αφίσα – Πρόσκληση

Μετάβαση στο περιεχόμενο