3ο Διεθνές Συνέδριο για την αρχαία ελληνική και μεσαιωνική ετυμολογία του Οργανισμού ETYGRAM

Με ιδιαίτερη χαρά ο Διεθνής Οργανισμός για την αρχαία και μεσαιωνική ελληνική ετυμολογία ETYGRAM (http://appsweb-cepam.unice.fr/etygram/node/2) και η Πρόεδρός του κ. Μ. Χρίτη (Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας, ΑΠΘ) σας καλωσορίζουν στο 3ο Διεθνές Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών στη Θεσσαλονίκη. Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Πανεπιστημίων Σορβόννης και Νίκαιας της Γαλλίας, όπου εδρεύει και ο Οργανισμός.

Στο Συνέδριο αυτό, στο οποίο συμμετέχουν 18 επιστήμονες και ερευνητές από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, διερευνώνται τεχνικές όψεις και εκπαιδευτικά/παιδαγωγικά συμφραζόμενα αρχαίων ελληνικών ετυμολογικών πρακτικών, καθώς και ετυμολογικές προσεγγίσεις σε βυζαντινά κείμενα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, τηρουμένων των μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και θα υπάρξει live-streaming, η διεύθυνση του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Κατεβάστε το πρόγραμμα του Συνεδρίου από: https://www.teloglion.gr/ekdiloseis/3o-diethnes-synedrio-gia-tin-archaia-elliniki-kai-mesaioniki-etymologia-tou-organismou-etygram/

Πληροφορίες: Μαρία Χρίτη mchriti@gmail.com, 2310997576

Μετάβαση στο περιεχόμενο