Εκδήλωση: “Υπηρεσίες και δράσεις του World Intellectual Property Organization”

Πρόσκληση συμμετοχής στο σεμινάριο με τίτλο «Υπηρεσίες και δράσεις του World Intellectual Property Organization» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/04/219 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΚΕ.Δ.Ε.Α, 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ.

Το σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και απευθύνεται στην επιστημονική κοινότητα, τους εφευρέτες, τους σχεδιαστές και σε εκπροσώπους επιχειρήσεων.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία των Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και των Βιομηχανικών Σχεδίων στην έρευνα και την καινοτομία, καθώς και η παρουσίαση επιτυχημένων πρακτικών αξιοποίησης Δικαιωμάτων Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν οι διαδικασίες και οι υποστηρικτικές υπηρεσίες του ΑΠΘ για την προστασία της βιομηχανικής ιδιοκτησίας και την αξιοποίηση της έρευνας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρέχεται ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά.

Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι την Τετάρτη 10.4.2019 μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://forms.gle/rKLiwxurTZ5TyGA67

Για περισσότερες πληροφορίες: Β. Μακρή, Τμήμα Επικοινωνίας ΟΒΙ (τηλ. 210 6183618, email: mpara@obi.gr )

Μετάβαση στο περιεχόμενο