Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους των μελών ΔΕΠ του Α.Π.Θ. για συμμετοχή στις συμφωνίες επιστημονικής συνεργασίας για το έτος 2008

Προκειμένου να καταρτισθούν τα Προγράμματα Εργασίας για το έτος 2008 σε 50 από τις 68 Συμφωνίες Επιστημονικής Συνεργασίας που έχει συνάψει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με Πανεπιστήμια του εξωτερικού, σας πληροφορούμε ότι έχει διαβιβασθεί σχετικό έγγραφο, κατά περίπτωση, στις εμπλεκόμενες Σχολές και Τμήματα. Κατάσταση των Συμφωνιών αυτών και λεπτομέρειες για κάθε συμφωνία υπάρχουν στο συνημμένο 1 (Προγράμματα Εργασίας για το 2008).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πάρετε μέρος σε κάποιο Πρόγραμμα, πραγματοποιώντας επιστημονική επίσκεψη σε ένα από τα αναφερόμενα Πανεπιστήμια και με υποχρεώσεις που περιγράφονται σε κάθε επί μέρους συμφωνία, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε στο Τμήμα σας το έντυπο που υπάρχει στο συνημμένο 2 (Αίτηση συμμετοχής), το οποίο πρέπει να διαβιβαστεί στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (έως τις 30 Νοεμβρίου 2007) για να γίνει η επιλογή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Για τις υπόλοιπες 18 Συμφωνίες (11 εκ των οποίων προβλέπουν μετακινήσεις μελών ΔΕΠ), θα σας ενημερώσουμε με νεότερη αλληλογραφία, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανανέωσης και υπογραφής τους.

Κατάσταση όλων των Συμφωνιών επιστημονικής συνεργασίας που έχει υπογράψει το Α.Π.Θ. με Πανεπιστήμια του εξωτερικού μπορείτε να βρείτε στo συνημμένο 3 (Συμφωνίες εν ενεργεία), για ενημέρωσή σας.

Τέλος, αναλυτικές πληροφορίες για συμφωνία με κάθε χώρα χωριστά θα βρείτε στην κεντρική ιστοσελίδα του ΑΠΘ στο http://www.auth.gr/inter/affiliations/index_el.html

H Προϊσταμένη

της Δ/νσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων

Κ. ΠΙΕΡΡΑΚΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο