NASA Space Apps Challenge Thessaloniki

Ο Διεθνής Διαστημικός Διαγωνισμός της NASA «NASA Space Apps Challenge», επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 12-14 Οκτωβρίου 2018!
Πρόκειται για ένα τριήμερο, κατά τη διάρκεια του οποίου επιστήμονες, μηχανολόγοι, προγραμματιστές, σχεδιαστές, καλλιτέχνες, φοιτητές και εκπαιδευτικοί συνεργάζονται για την επίλυση προβλημάτων διαστημικής τεχνολογίας και κοινωνικών αναγκών. Το 2017, η παγκόσμια συμμετοχή στον διαγωνισμό άγγιξε τους 15.000 πολίτες από 62 χώρες και 177 πόλεις, ενώ φέτος αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του πλανήτη Γη, χρησιμοποιώντας τα ανοικτά δεδομένα της NASA.

Φέτος, ο GREEK NEWSPACE SOCIETY, a chapter of the National Space Society, σε συνεργασία με το OK!Thess, διοργανώνει το NASA Space Apps Challenge Thessaloniki 2018, και προσκαλεί όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν καινοτόμες λύσεις και να εξερευνήσουν τον πιο πολύπλοκο πλανήτη στα χρονικά της επιστήμης, τη Γη!

Δήλωσε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του Space Apps Challenge ακολουθώντας τον σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/events/620378675024076/

Μετάβαση στο περιεχόμενο