«Λουλούδι του δάσους- Καραντίνα project»

«Λουλούδι του δάσους- Καραντίνα project»

Από τη Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα  της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ

«Παιχνιδιάτορες του Πύργου»

 

Η κρίση της πανδημίας, μετά το πρώτο ξάφνιασμα, μας βρήκε όλους και όλες  σε ετοιμότητα ώστε να  αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, δυσκολίες και αγωνίες. Ήδη φαίνεται πως όλοι, ο καθένας  στον τομέα του, τα καταφέραμε αρκετά καλά κατά την πρώτη φάση της πανδημίας.

 

Η αρχή της κρίσης διέκοψε τη Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα Παιχνιδιάτορες του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ, από ένα δημιουργικό πυρετό, εν όψει συμμετοχής σε εκδηλώσεις,  όπως: Εκδήλωση κατά της έμφυλης βίας, ΑΠΘ την Κυριακή, Φοιτητική Εβδομάδα κ.ά.

 

Την αρχική απογοήτευση των μελών ακολούθησε κινητοποίηση και διάθεση για μοίρασμα και δημιουργία, ως αντίδοτο στην περίοδο της πανδημίας.  Μετά από διαδικτυακή συνεργασία ενός μήνα προέκυψε αυτό το βίντεο το οποίο σας κοινοποιούμε. Επιθυμία των μελών  της ομάδας είναι να  στείλουν νότες αισιοδοξίας  αρχικά σε όλα τα μέλη της Παιδαγωγικής Σχολής και στη συνέχεια, στην πανεπιστημιακή και  στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα…

 

Σας αφιερώνουμε λοιπόν το Λουλούδι του δάσους, ένα τραγούδι ύμνο στην αγάπη και στη φύση, με ευχές και πίστη για ένα καλό σταδιακό πέρασμα στην επόμενη μέρα.

 

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να το απολαύσετε: https://www.youtube.com/watch?v=Gl1-OlNxB4c&fbclid=IwAR3V_oYxhP5-Aje6-8whBP1J48GBgLGG2e4LZkUb_NxZusDMQ6xsIimsSDc

 

 

Με εκτίμηση και αγάπη

Καλή Πρωτομαγιά και καλή δύναμη για την επόμενη μέρα

 

 

 Για τους Παιχνιδιάτορες του Πύργου

Νίκος Θεοδωρίδης (Ε.Ε.Π., ΤΕΠΑΕ) και Πολύβιος Ανδρούτσος (Ε.Ε.Π., ΠΤΔΕ)

Μετάβαση στο περιεχόμενο