Ο Καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος θα τιμηθεί σήμερα στο πλαίσιο του Aristotle Medical Forum από την Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον χώρο της Δημόσιας Υγείας και της Πολιτικής της Υγείας όπως και της Καινοτομίας στην Υγεία θα τιμηθεί, σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12.30, στο πλαίσιο του «Aristotle Medical Forum», ο Καθηγητής Πολιτικής Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην την Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, η οποία σε συνεργασία με το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ διοργανώνουν το «Aristotle Medical Forum», που ξεκίνησε στις 9 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Σύμφωνα με τον Καθηγητή Ιατρικής Φυσικής και Πληροφορικής στην Ιατρική Εκπαίδευση του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, Παναγιώτη Μπαμίδη, «η συνολική συνεισφορά του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου στον χώρο της πολιτικής της υγείας, των υπηρεσιών φροντίδας υγείας και της δημόσιας υγείας είναι πολύπλευρη αλλά και προφανής. Πέρα από τις εγκυρότατες μελέτες του στον χώρο της πολιτικής υγείας, οι παρεμβάσεις του στον δημόσιο διάλογο για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 ήταν και εξακολουθούν να είναι κομβικής σημασίας, τόσο για την καθοδήγηση των εθνικών και ευρωπαϊκών προσπαθειών και πόρων, όσο και για την έγκαιρη, έγκυρη και αποτελεσματική ενημέρωση του κοινού για τις πραγματικές συνθήκες, τον κίνδυνο και τις δυνατότητες αντιμετώπισης της πανδημίας».

Η Ελληνική Εταιρεία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΛΕΒΙΤ) είναι μέλος της IFMBE (International Federation for Medical and Biological Engineering) και της EAMBES (European Alliance for Medical and Biological Engineering & Science). Έχει ως στόχο την ενίσχυση της έρευνας και την προώθηση της εκπαίδευσης στoν τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.

Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον σύνδεσμο: https://www.livemedia.com/amf2
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διατίθεται στον σύνδεσμο: www.livemedia.com/fp/amf21
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στον σύνδεσμο: https://diaspora.med.auth.gr/

Μετάβαση στο περιεχόμενο