ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΔΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σύμφωνα έγκριση Επιτροπής Εστιών της 13/12/2021 ανακοινώνεται η έκδοση αποτελεσμάτων αιτήσεων εισδοχής στις Φοιτητικές Εστίες Α.Π.Θ. που αφορούν τις εισδοχές των ακαδημαϊκών ετών:

Τέταρτη εισδοχή ακαδημαϊκού έτους 2019/2020

Δεύτερη εισδοχή ακαδημαϊκού έτους 2020/2021

Δεύτερη εισδοχή ακαδημαϊκού έτους 2021/2022

Τους πίνακες εισδοχών ανά ακαδημαϊκό έτος που περιλαμβάνουν τα ονόματα των εισακτέων μπορείτε να πληροφορηθείτε στο site των εστιών, στο πεδίο «Αποτελέσματα»:

Όσων τα ονόματα περιλαμβάνονται στους πίνακες εισδοχών μπορούν να προσέλθουν για εγγραφή στο γραφείο εποπτείας της Α΄ Φοιτητικής Εστίας, Στίλπωνος Κυριακίδη 17.

Οι εγγραφές θα γίνονται τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 – 14:00.

Η προθεσμία εγγραφών ορίζεται από 14/12/2021 έως και 22/12/2021.

Εάν κατά το διάστημα αυτό δεν δύναστε να προσέλθετε για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή, οφείλετε να το γνωρίσετε εγγράφως με αποστολή σχετικού  mail στο  office-feth@auth.gr  προσδιορίζοντας την ημέρα που μπορείτε να έλθετε μετά την περίοδο των διακοπών Χριστουγέννων ώστε να κρατηθεί κενή η κλίνη. Σε διαφορετική περίπτωση, μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας, οι ΦΕΘ διατηρούν το δικαίωμα να διαθέσουν τα δωμάτια όσων δεν εγγράφηκαν σε αναπληρωματικούς της ιδίας κατηγορίας αιτούντων.

Όσοι προσέρχονται για εγγραφή θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους βεβαίωση σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2021/2022 και έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Η οικονομική συμμετοχή (απαραίτητη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής) ορίζεται ως ακολούθως:

Πολύτεκνοι: 30,00 € ως εγγύηση.

Λοιπές κατηγορίες: 30,00 € ως εγγύηση και 5,00 € ανά μήνα.

Ομογενείς και Αλλοδαποί υπότροφοι: 30,00 € ως εγγύηση και 2,00 € ανά ημέρα.

Αλλοδαποί Προσκεκλημένοι Α.Π.Θ.: 30,00 € ως εγγύηση και 4,00 € ανά ημέρα.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής  απαιτείται η εξόφληση του ποσού που αναλογεί έως τις 31/12/2021.

Η επιλογή του δωματίου θα γίνεται με κλήρωση κατά την εγγραφή, εκτός ειδικών περιπτώσεων (ΑΜΕΑ, αδέλφια σε δίκλινο, Δ ΦΕΘ κτλ).

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν  εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Έντυπο ένστασης υπάρχει στο site των εστιών στο πεδίο «Έντυπα»:

Στον εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο των Εστιών θα εισέρχονται μόνο οι εισακτέοι (χωρίς συνοδεία συγγενών, φίλων κ.τ.λ.), από τη δεξιά πόρτα του κτιρίου που κατά το διάστημα των εγγραφών θα λειτουργεί μόνο ως είσοδος, επιδεικνύοντας στην είσοδο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης 3μήνου ή rapid test διημέρου. Η αριστερή πόρτα θα λειτουργεί μόνο ως έξοδος.

Κατά την παραμονή τους στον εσωτερικό χώρο οφείλουν να φορούν προστατευτική μάσκα η οποία θα καλύπτει πλήρως το στόμα και τη μύτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο