Διάκριση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στα Education Leaders Awards 2026, Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, ΑΠΘ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας) και η Κατερίνα Ζάχου, Επίκουρη Καθηγήτρια, διακρίθηκαν με το GOLD βραβείο στην κατηγορία « Πρωτότυπο Ερευνητικό Έργο» στα πλαίσια των Education Leaders Awards 2026, (διοργάνωση από την εταιρεία Boussias Events) για τo έργο «Ποληιστορίες»: Μια καινοτόμος σύζευξη Θεατροπαιδαγωγικής, Διαπολιτισμικότητας και Ψηφιακής Αφήγησης.

Πρόκειται για podcasts τα οποία φιλοξενούνται ήδη στο ΑΠΘ στην ιστοσελίδα https://polistories.web.auth.gr/ και στο spotify https://open.spotify.com/show/2QPxQM7YROm9og0Au4a5Ks?si=ef03ac7306e14ac9.