Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια με τίτλο «Επισκευή θερμικών υποσταθμών του Α.Π.Θ.»

 

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια με τίτλο «Επισκευή θερμικών υποσταθμών του Α.Π.Θ.» με κριτήριο ενδιαφέροντος τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς.
Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν το φάκελο με την προσφορά τους, με αίτηση, στο Γενικό Πρωτόκολλο του Α.Π.Θ. (1ος όροφος κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή», Τ.Κ. 54124) μέχρι και την Δευτέρα 31-10-2016 και ώρα 13:00.Κάθε προσφορά που κατατίθεται πρέπει να ισχύει για χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι (6) μηνών από την ως άνω τελευταία ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών.
Η συμμετοχή στη διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε σύναψη σύμβασης απευθείας ανάθεσης προμήθειας. Το ΑΠΘ διατηρεί την πλήρη και αποκλειστική ευχέρεια να ακυρώσει, αναστείλει, τροποποιήσει ή μεταθέσει χρονικά την παρούσα διαδικασία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, καθώς και να διακόψει διαπραγματεύσεις ή συνομιλίες σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, χωρίς καμία ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων ή/και τρίτων προσώπων. Επίσης το ΑΠΘ δε δεσμεύεται για την υλοποίηση της προμήθειας.
Η υπογραφή του συμφωνητικού πρέπει να γίνει μέσα σε πέντε (5) μέρες από τη σχετική πρόσκληση.
Για την εκτέλεση της προμήθειας δίνεται προθεσμία τριάντα (30) ημερών που αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.
Σημειώνεται ότι τον ανάδοχο βαρύνουν οι κρατήσεις υπέρ τρίτων και οι εισφορές που ισχύουν κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς, ανάλογα με το αντικείμενο της σύμβασης και την πηγή χρηματοδότησης.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στη Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης, στις 01-11-2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ., στο γραφείο 803, 8ος όροφος (κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή»).

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο