Η παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας του Ινστιτούτου Reuters για τη ψηφιακή ενημέρωση στην Ελλάδα – 2016 θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, και ώρες 11.00 – 13.30, στην ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5).

Τα ευρήματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο Εργαστηρίου που διοργανώνεται από την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και αφορά την παρουσίαση της κοινής έκδοσης του «Reuters Institute for the study of Journalism - Oxford University» και του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ για την ψηφιακή ενημέρωση στην Ελλάδα.

Οι υπεύθυνοι της έκδοσης αποτελεσμάτων για την Ελλάδα, η οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνεται στη διεθνή έρευνα που πραγματοποιεί από το 2012 το Reuters Institute, ο Επικ. Καθηγητής Νίκος Παναγιώτου και η Επικ. Καθηγήτρια Δήμητρα Δημητρακοπούλου του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, θα παρουσιάσουν τα κύρια ευρήματά της. Θα ακολουθήσει σχολιασμός από εκπροσώπους θεσμικών φορέων για την Ενημέρωση, δημοσιογράφους ελληνικών ΜΜΕ, ακαδημαϊκούς, ερευνητές και εκπροσώπους της διαφημιστικής αγοράς.

Το Εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Συνημμένα αρχεία
Προέλευση Δελτίου Τύπου
Υποβλήθηκε στις 06/03/2017 @ 10:53