Επιτροπή Ακαδημαϊκού Συντονισμού του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑ.ΔΙ.Μ.)

Δημήτριος Κωβαίος, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής α΄ βαθμίδας του Τμήματος Γεωπονίας

  • Οι αρμοδιότητες της Επιτροπής Ακαδημαϊκού Συντονισμού είναι οι ακόλουθες:

    1. Συνεργάζεται με τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας για την προώθηση των σκοπών και των στόχων του Γραφείου.

    2. Εισηγείται στον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας το ετήσιο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Γραφείου, τον ετήσιο προϋπολογισμό των δραστηριοτήτων του, καθώς και τις πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες με εξωτερικούς φορείς που σχετίζονται με τη λειτουργία του Γραφείου.

    3. Συνεργάζεται με τις/τους Προέδρους και τις Κοσμητείες των Σχολών για την υποστήριξη της υλοποίησης των εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Γραφείου.

    4. Συνεργάζεται με τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ και άλλες κατηγορίες διδασκόντων του ΑΠΘ για την ανάπτυξη υποστηρικτικών δράσεων με στόχο την αναβάθμιση της διδασκαλίας και της μάθησης στο ΑΠΘ.

    5. Συντάσσει ετήσια έκθεση απολογισμού του έργου του Γραφείου, την οποία καταθέτει στον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και την οποία εγκρίνει η Σύγκλητος.

    6. Σε συνεργασία με τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, αναλαμβάνει κάθε άλλη σχετική πρωτοβουλία για ενέργειες που σχετίζονται με την εκπλήρωση των σκοπών του Γραφείου, σύμφωνα με όσα ορίζονται ειδικότερα στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του.

    Η Επιτροπή Ακαδημαϊκού Συντονισμού του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑ.ΔΙ.Μ.) συγκροτήθηκε στη συνεδρίαση της Συγκλήτου με αριθμό 3119/18-1-2023.

    Η θητεία της Επιτροπής Ακαδημαϊκού Συντονισμού του Γραφείου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑ.ΔΙ.Μ.) είναι διετής.

  • Μέλη

    • Δόμνα Κακανά, Κοσμητόρισσα της Παιδαγωγικής Σχολής, καθηγήτρια α΄ βαθμίδας του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης
    • Κωνσταντίνος Μπίκος, Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής, καθηγητής α΄ βαθμίδας του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής
    • Σοφία – Ελευθερία Γωνίδα, καθηγήτρια α΄ βαθμίδας του Τμήματος Ψυχολογίας
    • Σουζάνα Παντελιάδου, καθηγήτρια α΄ βαθμίδας του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής
    • Θρασύβουλος – Κωνσταντίνος Τσιάτσος, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής
Μετάβαση στο περιεχόμενο