Γραφείο Σημάτων Οχημάτων

+30 2310996832

 • ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΌ 21/11/2023

  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
  Το Γραφείο βρίσκεται στο Περίπτερο απέναντι από το φυλάκιο νότιας πύλης (Εγνατίας) του ΑΠΘ (πρώην περίπτερο ποδηλάτων).

  Γραφείο Σημάτων Οχημάτων
  Τηλέφωνο επικοινωνίας για θέματα έκδοσης και παραλαβής σημάτων: 2310996832.
  Ωράριο λειτουργίας Γραφείου: εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-12:00 π.μ.
  Διεύθυνση: Περίπτερο απέναντι από το φυλάκιο νότιας πύλης (Εγνατίας) του ΑΠΘ, 54124 Πανεπιστημιούπολη.


  Έκδοση Σημάτων για είσοδο και στάθμευση οχημάτων στην Πανεπιστημιούπολη.
  Η αίτηση για χορήγηση σήματος οχήματος (μόνιμο ή φοιτητικό ή προσωρινό σήμα) γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Για περισσότερες πληροφορίες, και πριν τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, παρακαλούμε να διαβάσετε τις αντίστοιχες οδηγίες.

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΗΜΑΤΩΝ
  Η παραλαβή των σημάτων θα γίνεται στον χώρο του Γραφείου Σημάτων Οχημάτων, κατά τις ώρες λειτουργίας του Γραφείου.  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

  ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ

  Η είσοδος και η στάθμευση στην Πανεπιστημιούπολη των οχημάτων με Φοιτητικό Σήμα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ κατά τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 07:00-15:00. Για τη διευκόλυνση των φοιτητών που διαθέτουν σήμα σε ισχύ, όσον αφορά στη στάθμευση των οχημάτων τους τις παραπάνω ώρες, έχει διατεθεί προς χρήση, ο ανοιχτός χώρος στάθμευσης 200 θέσεων, επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, ο οποίος παραμένει ανοιχτός τις εργάσιμες ημέρες από τις 07:00 έως τις 20:00.
  Ο παραπάνω περιορισμός δεν ισχύει για φοιτητικά οχήματα που έχουν προμηθευτεί σήμα ΑμεΑ 2023 από το Γραφείο Σημάτων του ΑΠΘ.
  Δικαιούχοι: Φοιτητές (Προπτυχιακοί, Μεταταπτυχιακοί, Υποψήφιοι διδάκτορες που δεν έχουν ανάθεση διδασκαλίας μαθήματος ), σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες : «Οδηγίες χορήγησης σήματος οχήματος 2024 σε ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΘ». νέες οδηγίες.

  Μπορείτε να παραλάβετε το σήμα σας (εφόσον δικαιούστε), χωρίς άλλη ειδοποίηση, μετά την παρέλευση 5 ημερών και σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες για τον τρόπο και τις ώρες παραλαβής σημάτων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Γραφείου.


  Για υποβολή Hλεκτρονικής Αίτησης ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ 2024 πατήστε ΕΔΩ


  ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΗΜΑ

  Δικαιούχοι: Ομότιμοι Καθηγητές ΑΠΘ, Συνταξιούχοι ΑΠΘ, Συμβασιούχοι Ορισμένου Χρόνου, εργαζόμενοι εργολαβιών, λοιποί συνεργάτες, Υποψήφιοι Διδάκτορες με ανάθεση διδασκαλίας μαθήματος από το Τμήμα κλπ, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες: «Οδηγίες χορήγησης ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ σήματος οχήματος 2024.pdf».

  Μπορείτε να παραλάβετε το σήμα σας (εφόσον δικαιούστε), χωρίς άλλη ειδοποίηση, μετά την παρέλευση 5 ημερών και σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες για τον τρόπο και τις ώρες παραλαβής σημάτων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του Γραφείου.


  Για υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ 2024 πατήστε ΕΔΩ

  ΜΟΝΙΜΟ ΣΗΜΑ

  Δικαιούχοι: Μόνιμο Προσωπικό του ΑΠΘ [Εν ενεργεία Μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικοί Υπάλληλοι (Μόνιμοι & ΙΔΑΧ), Μόνιμοι Επιστημονικοί Συνεργάτες, Δάσκαλοι Ελληνικής / Ξένης Γλώσσας (ΙΔΑΧ)], σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες: «Οδηγίες χορήγησης σήματος οχήματος σε ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΘ.pdf»
  Για υποβολή ηλεκτρονικής Αίτησης ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ πατήστε ΕΔΩ


 •  

  Οδηγίες χορήγησης σήματος σε ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό του ΑΠΘ

  Οδηγίες χορήγησης σήματος οχήματος 2024 σε ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΘ

  Οδηγίες χορήγησης ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ σήματος οχήματος 2024>

Μετάβαση στο περιεχόμενο