Aνακοίνωση Διδασκαλία κινέζικης γλώσσας από το Ινστιτούτο «Κομφούκιος» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το Ινστιτούτο «Κομφούκιος» ιδρύθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) τον Δεκέμβριο του 2018 και αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ του Α.Π.Θ., του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών της Σαγκάης (SISU) και του Confucius Institute Headquarters.
Το «Ινστιτούτο Κομφούκιος» είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει βασικό σκοπό να συμβάλλει στη διατήρηση και διάδοση της πνευματικής κληρονομιάς των δύο χωρών. Σκοποί του είναι η διδασκαλία και διάδοση της κινέζικης γλώσσας, η ανάπτυξη κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων μεταξύ των πανεπιστημίων, η προώθηση του κινέζικου πολιτισμού μέσα από ποικίλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα προσφέρονται στο ευρύτερο κοινό του Α.Π.Θ. και της Θεσσαλονίκης.
Το Α εξάμηνο μαθημάτων κινέζικης γλώσσας (Elementary A) θα ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 και καλύπτει την περίοδο 20/9/2021 -23/1/2022.
Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες, καθώς και πολίτες της Θεσσαλονίκης, άνω των 18, ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Α εξάμηνο, παρακαλούνται να συμπληρώσουν αρχικά τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρουν στη σελίδα http://confucius-institute.web.auth.gr/el/aitisi-eggrafis/

Μετάβαση στο περιεχόμενο