«Συγγραφή ακαδημαϊκών εργασιών στη γερμανική γλώσσα» από το ΚΔΞΓ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το χειμερινό εξάμηνο 2018, σε φοιτητές-ήτριες του Α.Π.Θ. που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια, το μάθημα «Συγγραφή ακαδημαϊκών εργασιών στη γερμανική γλώσσα» -Academic Writing in the German language (κωδικός: ΓΕΡΜ-ΑΚΑΔ) (απόφαση ΓΣ αριθμ.14/5-7-2018).

Οι  στόχοι του μαθήματος είναι:

  • η εξοικείωση με μεθόδους και τεχνικές γραφής ακαδημαϊκών εργασιών ανά επιστημονικό πεδίο και
  • η ανάπτυξη της δεξιότητας παραγωγής γραπτού επιστημονικού λόγου στη γερμανική γλώσσα.

 

Πληροφορίες για το μάθημα

  • Απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες όλων των Τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που δεν πρόκειται να ορκιστούν κατά τη διάρκεια του Πρ/τος.
  • Προσφέρεται το χειμερινό εξάμηνο 2018 και θα διδάσκεται εβδομαδιαίως (3 ακαδημαϊκές διδακτικές ώρες) κατά το διάστημα 10/10/2018 – 14/1/2019, Τετάρτη 17:30-19:45 στην αίθουσα ΠΔΑ (1ος όροφος της Σχολής Θετικών Επιστημών) από τη διδάσκουσα Δρ. Αγνή Δάφφα, ΕΕΠ ΚΔΞΓ.
  • Όσοι φοιτητές/ήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση, η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο του ΚΔΞΓ http://www.lance.auth.gr (στις ανακοινώσεις).

    Θα επιλεγούν 35 φοιτητές/ήτριες με σειρά προτεραιότητας.

  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 3 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00 .
Μετάβαση στο περιεχόμενο