Διατμηματικό μάθημα «Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα ERASMUS + σε γαλλόφωνα Πανεπιστήμια» από το ΚΔΞΓ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-20, σε φοιτητές/-ήτριες του Α.Π.Θ. το διατμηματικό μάθημα «Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+ σε γαλλόφωνα Πανεπιστήμια» -Preparation in the French language for participating in ERASMUS+ Programmes (κωδικός: ΓΑΛ- ERASM) κατά το χρονικό διάστημα από 2 Οκτωβρίου 2019 έως 9 Ιανουαρίου 2020 (απόφαση ΓΣ αριθμ. 16/10-7-2019).

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων στη γαλλική γλώσσα (επίπεδο Β1).

Πληροφορίες για το μάθημα:

  • Το μάθημα θα διδάσκεται εβδομαδιαίως (3 ακαδημαϊκές διδακτικές ώρες), κάθε Τετάρτη 16:00-18:15 στην αίθουσα 113 (ισόγειο παλαιού κτιρίου Φιλοσοφικής Σχολής) από τη διδάσκουσα Ελένη Γκίνου, μέλος ΕΕΠ του ΚΔΞΓ.
  • Απευθύνεται σε προπτυχιακούς/μεταπτυχιακούς φοιτητές/-ήτριες όλων των Τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που έχουν ήδη ολοκληρώσει το επίπεδο Α2, το οποίο αποδεικνύεται με πιστοποίηση Α2 ή με επιτυχή παρακολούθηση 4 εξαμήνων μαθημάτων γαλλικής γλώσσας σύμφωνα με το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος φοίτησης.
  • Όσοι φοιτητές/-ήτριες του Α.Π.Θ. ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση στην οποία επισυνάπτουν αρχείο (.pdf ή zip. Μορφή) με το απαραίτητο αποδεικτικό γνώσης της Γαλλικής γλώσσας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο