Διοργάνωση των 2 ετησίων επιστημονικών συνεδρίων των γραφικών τεχνών εκτυπώσεων και συσκευασίας

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλες – όλους

Σας στέλνω ενημέρωση για την διοργάνωση των 2 ετησίων επιστημονικών συνεδρίων των γραφικών τεχνών εκτυπώσεων και συσκευασίας, των διεθνών οργανισμών iarigai και IC στην Αθήνα και παράλληλα την πρόσκληση για κατάθεση περιλήψεων επιστημονικών δημοσιεύσεων. Τα δύο συνέδρια οργανώνονται παράλληλα από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στην Πανεπιστημιούπολη του Άλσους Αιγάλεω. Τα συνέδρια διοργανώνονται από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών – HELGRAMED, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών και Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – GRAPHMEDLAB.

Οι οργανισμοί iarigai – the International Association of Research Organizations for the Information, Media and Graphic Arts Industries και IC – the International Circle of Educational Institutes of Graphic-Media Technology and Management, είναι οι πλέον σημαντικοί διεθνείς οργανισμοί των γραφικών τεχνών στα πεδία της έρευνας και της εκπαίδευσης.

Παρακαλώ για ενημέρωση της επιστημονικής και εκπαιδευτικής κοινότητας των Πανεπιστημίων σας καθώς και για αναδημοσίευση της ανακοίνωσης και πρόσκλησης!

Περισσότερες πληροφορίες:

Aναστάσιος Πολίτης: politismedia@gmail.com και

https://iarigai-ic-athens2021.org/

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Δρ. Αναστάσιος Ε. Πολίτης

Πτυχιούχος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών

Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Κατεύθυνση Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών

Διευθυντής Ερευνητικού Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών & Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας – GRAPHMEDLAB, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Μέλος ΣΕΠ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – ΓΤΠ 60, Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών

Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών – HELGRAMED

Research Fellow, Graphic Communication Department, California Polytechnic State University, San Luis Obispo, California

Λευκά Τ.Θ.6562, 19015 Ωρωπός, Αττική

Τηλ.: 6947898462

E-mail: politismedia@gmail.com

ΥΓ. Apologies for cross-posting

Μετάβαση στο περιεχόμενο