15 & 16 Μαΐου 2017: Ημέρες Καριέρας 2017 Α.Π.Θ. - Δηλώσεις Συμμετοχής Υποψηφίων και Εργαστήριο Προετοιμασίας

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει  "Ημέρες Καριέρας 2017 Α.Π.Θ."  που θα πραγματοποιηθούν στις 15 &16 Μαΐου 2017 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΠΘ.

Οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του Α.Π.Θ. που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις συνεντεύξεις με τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία, μπορείτε να δηλώσετε εδώ συμμετοχή από 5 Απριλίου έως 26 Απριλίου 2017  

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων, να δικτυωθείτε, να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης, αλλά και να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με τις προοπτικές απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες.

Δείτε εδώ τις Εταιρίες που συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας 2017

·ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία σας την ώρα του ραντεβού που θα οριστεί, είναι υποχρεωτική. Αν για σοβαρό λόγο δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε σε μια συνέντευξη θα πρέπει να ειδοποιήσετε έγκαιρα τους συνεργάτες του Γραφείου Διασύνδεσης στα στοιχεία επικοινωνίας που ακολουθούν, ώστε κάποιος άλλος υποψήφιος να μπορέσει να πάρει τη θέση σας. Για προγραμματισμένες συνεντεύξεις επιλογής, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης να είστε συνεπείς!

Προετοιμασία για τις Ημέρες Καριέρας

"Εργαστήριο Προετοιμασίας Συμμετεχόντων στις Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2017" Παρασκευή 7 Απριλίου 2017,   Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΑΠΘ, 10:00-13:00
   Δηλώστε Συμμετοχή για το Εργαστήρι εδώ

Επιπλέον, προκειμένου να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για τις Ημέρες Καριέρας, το Γραφείο Διασύνδεσης (ΓΔ) σας προσφέρει πλούσιο υλικό, τόσο σχετικά με τη σύνταξη βιογραφικού όσο και με τη διαδικασία συνέντευξης επιλογής, το οποίο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα και στα έντυπα του ΓΔ.

Την ημέρα της συνέντευξης

- Η παρουσία σας την ημέρα και ώρα που έχουν καθοριστεί τα ραντεβού είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
Θα πρέπει να προσέλθετε στο χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά πριν τη συνέντευξή σας. Σε περίπτωση καθυστέρησης χάνετε το ραντεβού σας και ο επόμενος υποψήφιος μπαίνει στη θέση σας.

·         Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε μαζί σας το βιογραφικό σας σε αρκετά αντίτυπα.

·         Όσοι απευθυνθείτε σε επιχειρήσεις που αφορούν εργασία στο εξωτερικό, θα πρέπει να έχετε μαζί το    βιογραφικό σας και στα αγγλικά.

                                                                  Πληροφορίες:

                                       Κατερίνα Κουϊμτζή                        Μάνια Βογιατζή
                                     Τ: 2310 996644                               Τ: 2310 996646
                                   Ε: akouimtz@auth.gr                       E: vogiatzm@auth.gr 

                                                    Διοργάνωση Εκδήλωσης
·                       Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 

 

Πληροφορίες επικοινωνίας
Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017 (All day) έως Τρίτη, 16 Μάιος, 2017 (All day)
Χώρος: 
Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) ΑΠΘ.
Οργάνωση εκδήλωσης
Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: