Παρουσίαση διατμηματικών οργάνων & έργων

Πρόσκληση στην εκδήλωση παρουσίασης των διατμηματικών οργάνων και των έργων που εντάχθηκαν στην α’ φάση του ΚΕΔΕΚ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας (ΚΕΔΕΚ) του ΑΠΘ διοργανώνει την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και ώρα 10πμ στο Αμφιθέατρο ΙΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ, οδός 3ης Σεπτεμβρίου) εκδήλωση παρουσίασης των διατμηματικών οργάνων τα οποία πρόσφατα προμηθεύτηκαν τα Τμήματά του μέσω της Πράξης «Προμήθεια Εργαστηριακού Εξοπλισμού Βασικής Έρευνας ΑΠΘ» (χρηματοδότηση από το Ε.Τ.Π.Α. με κωδικό MIS 296412 στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013») καθώς και των έργων που εντάχθηκαν στην πρώτη φάση του ΚΕΔΕΚ.

Το σύνολο των οργάνων τα οποία αγοράστηκαν μέσω της προαναφερόμενης Πράξης, εντάσσονται στις Μεγάλες Εργαστηριακές – Ερευνητικές Υποδομές και Όργανα (ΜΕΥΟ) του ΑΠΘ, η εποπτεία των οποίων  θα γίνεται από το Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας και Καινοτομίας. Η εκδήλωση διοργανώνεται για την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση όλων των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που θα ενδιαφέρονταν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες των οργάνων αυτών.

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να ενημερωθείτε για τις νέες ερευνητικές υποδομές που πρόσφατα απέκτησε το Πανεπιστήμιό μας, καθώς και για την πορεία υλοποίησης των στόχων του ΚΕΔΕΚ.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσα Επιτροπής του ΚΕΔΕΚ

Δημήτριος Κυριακίδης
Καθηγητής του Τμήματος Χημείας

Πρόγραμμα

Μετάβαση στο περιεχόμενο