ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: 31/03/2019 23:59

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε στα παρακάτω πεδία θα συμπεριληφθούν στην επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος.

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Παρακαλούμε επιλέξτε:
το σύνδεσμο 'Προσωπικά Στοιχεία' για να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία
το σύνδεσμο 'Στοιχεία Πρότασης' για να προσθέσετε τα στοιχεία της πρότασης

Προσωπικά Στοιχεία
Τα πεδία "Υπεύθυνος 2" και "Υπεύθυνος 3" συμπληρώνονται μόνο στην περίπτωση που η πρόταση υποβάλλεται από περισσότερα του ενός μέλη ΔΕΠ.
Υπεύθυνος 1
Στοιχεία Πρότασης
Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις παραπάνω κατηγορίες
Σημειώστε τον αριθμό των επαναλήψεων της δραστηριότητας
min
Σημειώστε τη διάρκεια μίας επανάληψης σε λεπτά της ώρας
min
Σημειώστε τη διάρκεια του συνόλου της δράσης σε λεπτά της ώρας (πολλαπλασιάζετε τον αριθμό των επαναλήψεων με τα λεπτά της ώρας της μίας επανάληψης)
Σημειώστε ηλικιακό εύρος π.χ. Από..... έως...... ετών
Σε περίπτωση που απαιτείται δήλωση συμμετοχής, παρακαλώ υποβάλετε ηλεκτρονική διεύθυνση όπου θα κατατίθενται οι δηλώσεις
Σε περίπτωση που έχετε έστω και μία επανάληψη της δράσης σας και απαιτείται δήλωση συμμετοχής, παρακαλούμε να καταγράψετε τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανά επανάληψη.
Περιγράψτε το είδος και το κόστος των αναλωσίμων που απαιτούνται για την υλοποίηση της δραστηριότητας . Παρακαλούμε να γίνετε όσο πιο συγκεκριμένοι μπορείτε. Στις τιμές, να συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Εθελοντές καθηγητές (εκτός από τους ορισμένους στην φόρμα ως υπεύθυνους) / προσωπικό
Εθελοντές φοιτητές που θα υποστηρίξουν τη διεξαγωγή της δραστηριότητας και θα τους αναζητήσετε εσείς. Αυτοί οι φοιτητές δεν συμπληρώνουν την φόρμα εθελοντών του "ΑΠΘ την Κυριακή", αλλά θα σας ζητηθούν τα στοιχεία τους με διαφορετικό τρόπο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον εθελοντές για τη διεξαγωγή της δράσης σας, παρακαλώ αναφέρετε αριθμό (δεν συμπεριλαμβάνονται εθελοντές που θα χρησιμοποιηθούν για γενικές πληροφορίες στις εισόδους των κτιρίων και στο campus)
Ως πρότυπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περιγραφές που βρίσκονται σε παλαιότερα προγράμματα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στη σελίδα https://www.auth.gr/sundays_previous_programmes
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στην εικόνα