Διακήρυξη διεθνούς ηλεκτρονικού επαναληπτικού διαγωνισμού 493/2020 για την προμήθεια εξοπλισμού εργαστηρίου ανάπτυξης-εκτροφής ζωικών προτύπων και βιοϊατρικής έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (για τα είδη με α/α 5, 7, 8, 10 και 11 του

Είδος διαγωνισμού: Διεθνής ηλεκτρονικός επαναληπτικός διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.
Τίτλος διαγωνισμού: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» (για τα είδη με α/α 5, 7, 8, 10 και 11 του διαγωνισμού αριθμ. 402/2019, τα οποία απέβησαν άγονα)
Περιγραφή του έργου: Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια εξοπλισμού εργαστηρίου ανάπτυξης-εκτροφής ζωικών προτύπων και βιοϊατρικής έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε πέντε (5) τμήματα.
Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Ο χρόνος παράδοσης των ειδών ανέρχεται σε έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, εκτός αν άλλως αναφέρεται στις επιμέρους προδιαγραφές του τμήματος.
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο