ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ E-CAREER DAY ΜΕ ΤΗ DELOITTE

Το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ, πιστό στην πεποίθηση, ότι η σύνδεση του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, βοηθά τους φοιτητές να αποκτήσουν σιγουριά και ελπίδα για το επαγγελματικό τους μέλλον, διοργανώνει μια διαφορετική ημερίδα σταδιοδρομίας, προσαρμοσμένη στις εντελώς ιδιαίτερες συνθήκες, που καλείται να αντιμετωπίσει η κοινωνία μας.
Την Παρασκευή 29/5/2020 λοιπόν, υποδέχεται την εταιρία Deloitte, σε μια πρώτη ηλεκτρονική ημερίδα καριέρας, που «τηρεί τις αποστάσεις», αλλά πετυχαίνει την επαφή.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ E-CAREER DAY

Tο 1ο Deloitte – career Day σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Τμήμα της Πληροφορικής είναι γεγονός! Σας περιμένουμε στις 29/5!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα σας γνωρίσουμε στο 1ο Deloitte e-Career Day!
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Τμήμα Πληροφορικής έχουν δημιουργήσει την φήμη, πως οι απόφοιτοι του τμήματος, έχουν την δυνατότητα να γίνουν εξαιρετικοί επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας. Για αυτό και εμείς, θα θέλαμε να γνωρίσουμε το μέλλον της Τεχνολογίας της Βορείου Ελλάδας από κοντά!

Ως Deloitte, έχουμε την παράδοση να επενδύουμε σε χαρισματικούς νέους επαγγελματίες και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το μέλλον της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, εξετάζοντας το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας!

Τι να περιμένετε στις 29/5;

• 10.30-11.30: Μια παρουσίαση της εταιρίας μας για να μας γνωρίσετε καλύτερα
• 11.30- 14.30: Ατομικές συνεντεύξεις γνωριμίας 1:1 μέσω της zoom πλατφόρμας

Για την παρουσίαση θα πρέπει να συνδεθείτε στο παρακάτω σύνδεσμο στις 10.30:
https://deloitte.zoom.us/j/93231866467?pwd=d3E1UE5VcGRneG1FQUcrVHcyZ29oZz09

Για τις ατομικές συνεντεύξεις θα λάβετε ατομικές προσκλήσεις μέσω Zoom.

Για να κλείσετε την θέση σας, σας παρακαλούμε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας σημείωμα ( στην Αγγλική του μορφή) στο Future Opportunities της ιστοσελίδας μας, και παράλληλα να το στείλετε στο dkavatziki@deloitte.gr για να επιβεβαιωθεί η καταχώρηση σας και να λάβετε την πρόσκληση για την ατομική σας συνέντευξη.

Θα σας δούμε όλους στις 29/5, στις 10.30!

DeloitteAlexander Competence Center
Ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού

Μετάβαση στο περιεχόμενο