ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ του Τμήματος Πληροφορικής

Ημερίδα καριέρας VODAFONE

Το Τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. καλωσορίζει τη VODAFONE σε μια ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, με σκοπό τη γνωριμία φοιτητών και αποφοίτων του, με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο.

Η εκδήλωση, η οποία αποτελεί την τρίτη κατά σειρά ημερίδα καριέρας, που διοργανώνει το Τμήμα, θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο ΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κ.Ε.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018  από τις 10:00 μέχρι τις 15:00. Απευθύνεται σε φοιτητές Πληροφορικής όλων των προγραμμάτων σπουδών - προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες - καθώς επίσης και σε αποφοίτους Πληροφορικής, και  είναι στα πλαίσια ενημέρωσής τους για τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης του κλάδου.

Περιλαμβάνει παρουσίαση της εταιρίας από εξειδικευμένα στελέχη στους αντίστοιχους τομείς δράσης της και όσον αφορά στην επαγγελματική αποκατάσταση και όσον αφορά στη δυνατότητα προπτυχιακών φοιτητών για πρακτική άσκηση.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες ανοιχτές συνεντεύξεις, με την προσκόμιση βιογραφικού (15:00–18:00)

Δηλώστε εδώ  συμμετοχή. 

Τo κτίριο ΚΕ.Δ.Ε.Α. είναι το κόκκινο κτίριο δίπλα στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη,  546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Πληροφορίες επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 
2310991916
Πληροφορίες εκδήλωσης
Ημερομηνίες διεξαγωγής: 
Τετάρτη, 28 Φεβρουάριος, 2018 - 11:00 έως 15:00
Χώρος: 
Αμφιθέατρο ΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κ.Ε.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ
Οργάνωση εκδήλωσης
Μονάδα, υπομονάδα, τμήμα ή σχολή: