Ανακοινώσεις 18.11.2016

18.11.2016
Εκδηλώσεις: 

Συμμετοχή του ΑΠΘ στην 32η PHILOXENIA - Study in Thessaloniki

post image

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκη συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, στο πλαίσιο του προγράμματος "Study in Thessaloniki". Tο κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για θέματα σπουδών, μεταπτυχιακά προγράμματα, ευκαιρίες μέσω του προγράμματος Erasmus και Erasmus International, προγράμματα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας από το Σχολείο Νέας Ελληνικής Γλώσσας ΑΠΘ, προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, summer schools κα. 

Έκθεση φωτογραφίας "Το Πανεπιστήμιο και οι άνθρωποί του"

Έκθεση φωτογραφίας "Το Πανεπιστήμιο και οι άνθρωποί του"

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Περικλής Α. Μήτκας, σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο: «Το Πανεπιστήμιο και οι άνθρωποί του» την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στις 12:00 μ., στο ισόγειο του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ. Η έκθεση φωτογραφίας εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια του Πανεπιστημίου.

3ο Διεθνές Συνέδριο Ποντιακών Ερευνών | "Ο Πόντος στην ύστερη Οθωμανική Αυτοκρατορία (1774-1908): Κοινωνία και Οικονομία"

post image

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Ποντιακών Ερευνών στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ με θέμα: «Ο Πόντος στην ύστερη Οθωμανική Αυτοκρατορία (1774-1908): Κοινωνία και Οικονομία».

Νέα: 

"Διαχείριση καθημερινών κρίσεων" Εθελοντισμός σε περίοδο κρίσης | Διάλεξη

Η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (ΕΚΠΥ) του Α.Π.Θ., υποστηριζόμενη και από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου μας, διοργανώνει, μεταξύ άλλων, μια ειδική σειρά ομιλιών εξειδικευμένων προσώπων πάνω στο αντικείμενο της "Διαχείρισης καθημερινών κρίσεων". Οι ομιλίες αυτές ξεκινούν  τον Νοέμβριο του 2016, με πρώτο θέμα: «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ». Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

''Από το Internet στο Internet-of-Things: Τεχνολογική εξέλιξη και οικονομικές επιπτώσεις'' | Διάλεξη

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του ΑΠΘ διοργανώνει διάλεξη με θέμα: ''Απο το Internet στο Internet-of-Things: Τεχνολογική εξέλιξη και οικονομικές επιτώσεις'' με ομιλητή τον κ.Γιώργο Καραγιαννίδη, Καθηγητή του ΤHMMY. Στις 23/11/16, 19:00, ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ.

‘Ρώσοι συνθέτες’ | Συναυλία της ΚΟΘ

Ο κύκλος συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης ‘Ρώσοι συνθέτες’, που αγαπήθηκε από το κοινό, συνεχίζεται με τέσσερις σπουδαίους Ρώσους δημιουργούς, τελείως διαφορετικών προσωπικοτήτων μεταξύ τους και με εντελώς ξεχωριστό προσωπικό ύφος γραφής, που συνθέτουν ένα αντιπροσωπευτικό μωσαϊκό της ρωσικής μουσικής δημιουργίας κατά τη μετάβαση από τον 19ο προς τον 20ο αιώνα. Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.