ΑΠΘ την Κυριακή

auth on sundays

7η χρονιά «ΑΠΘ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας,

Αγαπητοί Θεσσαλονικείς,

Το «ΑΠΘ την Κυριακή» είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του Πανεπιστημίου μας και το καθιστά κάθε χρόνο ανοιχτό και  φιλόξενο προς όλους τους Θεσσαλονικείς. Ο θεσμός του «ΑΠΘ την Κυριακή», αυτή τη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις  12/05/2019.

Μέσα από πειράματα, παρατηρήσεις, ξεναγήσεις σε μουσεία, αρχεία και συλλογές του Πανεπιστημίου μας, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια και παρουσιάσεις, οι Θεσσαλονικείς κάθε ηλικίας θα έχουν για έβδομη χρονιά την ευκαιρία να γνωρίσουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκό έργο του ΑΠΘ.

Σκοπός μας φέτος, η μία Κυριακή που θα διεξαχθεί το «ΑΠΘ την Κυριακή» είναι να εκλάβει εορταστικό και επετειακό χαρακτήρα. Την Κυριακή 12/05/2019, σας περιμένουμε  να γιορτάσουμε μαζί τον θεσμό του «ΑΠΘ την Κυριακή» και όλα όσα έχουμε καταφέρει  ν’ απορρέουν από αυτόν, όπως ο εθελοντισμός, η προσφορά, η φιλοξενία, η συνεργασία.

Το «ΑΠΘ την Κυριακή» μας υπενθυμίζει τους άρρηκτους δεσμούς που έχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με την πόλη μας και είναι μεγάλη χαρά για εμάς αλλά συνάμα και ευθύνη, να φροντίζουμε ώστε οι δεσμοί αυτοί να δυναμώνουν χρόνο με το χρόνο.

Σας περιμένουμε όλους!

 

Οι Πρυτανικές Αρχές,

Περικλής Α. Μήτκας, Πρύτανης

Θεόδωρος Λ. Λαόπουλος, Αντιπρύτανης Έρευνας και Συντονισμού

Δέσποινα Ι. Κλαβανίδου, Αντιπρύτανις Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Αριάδνη Στογιαννίδου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων

Νικόλαος Χρ. Βαρσακέλης, Αντιπρύτανης Οικονομικών

Γεώργιος Ι. Δέλλιος, Αντιπρύτανης Ανθρώπινων Πόρων

Ημερομηνία εκδήλωσης:
Κυριακή, 12 Μάιος, 2019 (All day)
Σχετικά αρχεία:

Τελευταία ενημέρωση: 23.04.2019 - 13:14