ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡ. 220- ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

β. Αριθμός Διακήρυξης: 220/ 31-7-2007
γ. Είδος σύμβασης: Σύμβαση προμηθειών
δ. Είδος διαγωνισμού: Διεθνής διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.
ε. Τίτλος διαγωνισμού: «Προμήθεια ξενόγλωσσων βιβλίων και συγγραμμάτων για τις ανάγκες του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ.»
Περιγραφή του έργου: «60 τίτλοι ξενόγλωσσων βιβλίων για τις ανάγκες του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ.»
Προσφορές κατά τίτλο γίνονται δεκτές αλλά για όλα τα αντίτυπα που ζητούνται.
στ. Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Η χρονική διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 40 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης για τα βιβλία Ευρωπαϊκών Εκδοτικών Οίκων και 60 ημερολογιακές μέρες για βιβλία Εκδοτικών Οίκων Η.Π.Α..
ζ. Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα τεύχη της διακήρυξης από το Τμήμα Προμηθειών του Α.Π.Θ., 3ος όροφος κτιρίου κ. Καραθεοδωρή (Διοίκησης) όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 έως 13.00. Η παραλαβή της διακήρυξης γίνεται με την πληρωμή παραβόλου αξίας €5,00 στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του Α.Π.Θ. (5ος όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή) και προσκόμισή του στο Τμήμα Προμηθειών.
η. Προϋπολογισμός: Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε €172.248,80 χωρίς της αξία του Φ.Π.Α.(4,5%)
θ. Κατάθεση προσφορών: Οι προσφορές μπορούν να υποβάλλονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00-14.00 στο γραφείο του Τμήματος Προμηθειών, 3ος όροφος κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του Α.Π.Θ., Τ.Κ. 54124, Θεσσαλονίκη.
Οι προσφορές και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο Α.Π.Θ. μέχρι τις 31-7-2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00. Μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας, οι φάκελοι που υποβάλλονται θεωρούνται εκπρόθεσμοι και θα επιστρέφονται.
ι. Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 31-7-2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον 3ο όροφο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, στο γραφείο του Τμήματος Προμηθειών
ια. Βασικοί όροι συμμετοχής των υποψηφίων: Ισχύουν όσα ορίζονται στα ΠΔ 394/96 και 60/2007 καθώς και στην Οδηγία 2004/18 της ΕΕ
ιβ. Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής: Οι υποψήφιοι ανάδοχοι θα πρέπει αποδεδειγμένα να έχουν διετή τουλάχιστον επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο των διδακτικών συγγραμμάτων.
ιγ. Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό: Το ύψος της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής συντάσσεται σύμφωνα με το υπόδειγμα που επισυνάπτεται στη διακήρυξη ορίζεται στο 5% της προϋπολογισθείσας αξίας με ΦΠΑ και θα είναι η αόριστης διάρκειας η θα ισχύει επί ένα μήνα μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς που ζητείται από τη διακήρυξη.
Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής εκδίδεται από πιστωτικά ιδρύματα ή άλλα νομικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στα κράτη μέλη του Ε.Ο.Χ. και στα κράτη που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων. Η εγγυητική επιστολή της Αλλοδαπής θα πρέπει να συνοδεύεται από επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα.
ιδ. Τεχνικές προδιαγραφές: Το ISBN , ο εκδοτικός οίκος, ο συγγραφέας και τα ζητούμενα αντίτυπα αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα της διακήρυξης.
ιε. Χρονική ισχύς προσφοράς: Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες για 180 ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου από την παρούσα προκήρυξη, απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παραταθεί, πριν από τη λήξη της, εφόσον ζητηθεί από την Υπηρεσία. Ακόμη και μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί έγκυρα να γίνει κατακύρωση αν συμφωνεί ο συμμετέχων, ο οποίος καλείται εγγράφως να το γνωρίσει με επιστολή του στην Υπηρεσία.
ιστ. Εναλλακτικές προσφορές: Εναλλακτικές προσφορές, η αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
ιζ. Βασικοί όροι χρηματοδότησης και πληρωμής: Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από τον Τακτικό προϋπολογισμό ΚΑΕ 1259ΑΓ του Α.Π.Θ.
Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνεται με χρηματικό ένταλμα, ύστερα από την παραλαβή των βιβλίων.
Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται αναλυτικά στο τεύχος της διακήρυξης

Μετάβαση στο περιεχόμενο