Προμήθεια Αρμεκτηρίου για τις ανάγκες λειτουργίας Προβατοστασίου στις εγκαταστάσεις της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στο Κολχικό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

α. Αναθέτουσα Αρχή: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Πανεπιστημιούπολη, κτίριο Κ. Καραθεοδωρή
Σημείο Επαφής: Τμήμα Προμηθειών, 3ος όροφος κτιρίου Κ.
Καραθεοδωρή
Τηλέφωνο: 0030 2310 996905
FAX: 0030 2310 996907
URL: http://www.auth.gr

β. Αριθμός Διακήρυξης:
237/30-1 -2008
γ. Είδος σύμβασης: Σύμβαση προμηθειών
δ. Είδος διαγωνισμού: Επαναληπτικός τακτικός δημόσιος διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά .
ε. Τίτλος διαγωνισμού: «Προμήθεια Αρμεκτηρίου για τις ανάγκες λειτουργίας Προβατοστασίου στις εγκαταστάσεις της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στο Κολχικό, Λαγκαδά, Θεσσαλονίκης.»
Περιγραφή του έργου: Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια και εγκατάσταση Αρμεκτηρίου για τις ανάγκες λειτουργίας Προβατοστασίου στις εγκαταστάσεις της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στο Κολχικό, Λαγκαδά, Θεσσαλονίκης.
στ. Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Η σύμβαση θα ισχύει μέχρι δύο (2) μήνες από την ημέρα της υπογραφής της.
ζ. Οι υποψήφιοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα τεύχη της διακήρυξης από το Τμήμα Προμηθειών του Α.Π.Θ., 3ος όροφος κτιρίου κ. Καραθεοδωρή (Διοίκησης) όλες τις εργάσιμες ημέρες από 08.00 έως 13.00. Η παραλαβή της διακήρυξης γίνεται με την πληρωμή παραβόλου αξίας €5,00 στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του Α.Π.Θ. (5ος όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή) και προσκόμισή του στο Τμήμα Προμηθειών.
η. Προϋπολογισμός: Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται σε €61.344,54 χωρίς την αξία του Φ.Π.Α.
θ. Κατάθεση προσφορών: Οι προσφορές μπορούν να υποβάλλονται τις εργάσιμες ημέρες, από 08.00 έως 14.00, στο γραφείο του Τμήματος Προμηθειών, 3ος όροφος κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του Α.Π.Θ., Τ.Κ. 54124, Θεσσαλονίκη.
Οι προσφορές και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο Τμήμα Προμηθειών του Α.Π.Θ. μέχρι τις 30-1-2008, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00.π.μ.
Οι προσφορές μπορούν να αποστέλλονται στην Υπηρεσία μας με οποιοδήποτε τρόπο, με την απαραίτητη προϋπόθεση, όμως ότι αυτές θα περιέχονται στην Υπηρεσία μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας του διαγωνισμού.
Μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας, οι προσφορές που υποβάλλονται θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα επιστρέφονται.
ι. Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 30-1-2008, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ.. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον 3ο όροφο του κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» του Α.Π.Θ., Θεσσαλονίκη, στο γραφείο του Τμήματος Προμηθειών.
ια. Βασικοί όροι συμμετοχής των υποψηφίων: Ισχύουν όσα ορίζονται στo ΠΔ 394/96
ιβ. Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής: Όχι
ιγ. Εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό: H εγγυητική επιστολή συμμετοχής συντάσσεται σύμφωνα με το υπόδειγμα που επισυνάπτεται στη διακήρυξη, αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της προϋπολογισθείσας αξίας των προσφερομένων ειδών συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα ισχύει τουλάχιστον επί ένα μήνα μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς που ορίζεται από τη διακήρυξη.
Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής εκδίδεται από πιστωτικά ιδρύματα ή άλλα νομικά πρόσωπα που λειτουργούν νόμιμα στα κράτη μέλη του Ε.Ο.Χ. και στα κράτη που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων. Η εγγυητική επιστολή της Αλλοδαπής θα πρέπει να συνοδεύεται από επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα.
ιδ. Τεχνικές προδιαγραφές: Οι αναλυτικές τεχνικές προδιαγραφές και τα ειδικά τεχνικά στοιχεία του έργου αναφέρονται αναλυτικά στο Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών της διακήρυξης.
ιε. Χρονική ισχύς προσφοράς: Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους συμμετέχοντες για 180 ημέρες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου από την παρούσα προκήρυξη, απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παραταθεί, πριν από τη λήξη της, εφόσον ζητηθεί από την Υπηρεσία. Ακόμη και μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί έγκυρα να γίνει κατακύρωση αν συμφωνεί ο συμμετέχων, ο οποίος καλείται εγγράφως να το γνωρίσει με επιστολή του στην Υπηρεσία.
ιστ. Εναλλακτικές προσφορές: Εναλλακτικές προσφορές ή αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
ιζ. Βασικοί όροι χρηματοδότησης και πληρωμής: Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από τον Τακτικό προϋπολογισμό ΚΑΕ 1899Α του Α.Π.Θ.
Η πληρωμή του αναδόχου θα γίνεται τμηματικά με χρηματικό ένταλμα, ύστερα από την οριστική παραλαβή του αρμεκτηρίου από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.
Κατά τα λοιπά ισχύουν όσα αναφέρονται αναλυτικά στο τεύχος της διακήρυξης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο