Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας,

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της «ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ» κατά το προηγούμενο έτος, έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του θεσμού για το 2016. Η ημερομηνία έναρξης της φετινής διοργάνωσης είναι η 13 Μαΐου 2016.

Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη φετινή χρονιά αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς εντάσσεται στον επετειακό εορτασμό για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου μας.

Θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, συναυλίες, αθλητικά δρώμενα, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας και τόσες άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, μπορούν να λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της Φοιτητικής Εβδομάδας. Εάν είστε μέλη πολιτιστικής, επιστημονικής, αθλητικής ή άλλης ομάδας, σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο σύνδεσμο www.auth.gr/node/19955, έως τις 15 Απριλίου 2016.

Εάν πάλι θέλετε να βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων, συμπληρώστε τη φόρμα εθελοντών στο σύνδεσμο www.auth.gr/node/19956, έως τις 15 Απριλίου 2016.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεγάλη χαρά βάζει τη σπίθα της δημιουργίας και της εθελοντικής προσφοράς σε όλους τους φοιτητές και με χαρά θα συμβάλλει ώστε η Φοιτητική Εβδομάδα να τελεστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η παρουσία, οι ιδέες και η συμμετοχή σας, αποτελούν πηγή στήριξης και έμπνευσης και διασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης, ανοίγοντας τις πόρτες του Πανεπιστημίου, στην πόλη και τους πολίτες της.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.auth.gr/student-week

Οι Πρυτανικές Αρχές,

Περικλής Α. Μήτκας, Πρύτανης
Θεόδωρος Λ. Λαόπουλος, Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού
Παρασκευή Κ. Αργυροπούλου − Πατάκα, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων
Δέσποινα Ι. Κλαβανίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Αριάδνη Στογιαννίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων
Νικόλαος Χρ. Βαρσακέλης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών

Σχετικά έγγραφα: