Προμήθεια και εγκατάσταση με τίτλο «Ανακατασκευή πίνακα φωτισμού τύπου Pillar του πυλώνα φωτισμού του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια και εγκατάσταση με τίτλο «Ανακατασκευή πίνακα φωτισμού τύπου Pillar του πυλώνα φωτισμού του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου» με προϋπολογισμό 5.848,65 € (πέντε χιλιάδες οχτακόσια σαράντα οκτώ ευρώ και εξήντα πέντε λεπτά) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και κριτήριο ενδιαφέροντος τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Προσφορές που δεν έχουν τιμές για όλα τα υλικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και έντυπα για την υποβολή της προσφοράς από τη Γραμματεία της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης του Α.Π.Θ. (κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή», γραφείο 816), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10 π.μ. – 1 μ.μ. (Τηλέφωνα: Πληροφοριών 2310-991399, Τεχνικών Πληροφοριών 2310-996822, Υπεύθυνος: Ιωάννης Ε. Παπούλιας) ή από τη συνημμένη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα αρχεία με τον Προϋπολογισμό Μελέτης και την Οικονομική Προσφορά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο