Αγγελία για Επιστήμονες – Ερευνητές Επιστημών Υγείας

Λόγω της ίδρυσης διεθνούς ιατρικού περιοδικού που θα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και θα κυκλοφορεί σε 30 χώρες (και Αμερική), και της ταυτόχρονης ίδρυσης θυγατρικού ελληνικού περιοδικού για επαγγελματίες υγείας, θα γίνουν εξετάσεις σε 5 εξεταστικά κέντρα Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Kρήτη, Ιωάννινα και Πάτρα ενώ προβλέπεται να γίνει και σε άλλες πόλεις, αναλόγως, για ιατρούς, ψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, κλινικούς φαρμακολόγους, βιολόγους ερευνητές, για να απασχοληθούν ως αξιολογητές (reviewers).
Oι συνεργάτες αυτοί θα αμοίβονται για κάθε γραπτό που θα διορθώνουν, και αυτή τους η απασχόληση θα χρησιμοποιηθεί μάλλον για χρήση ακαδημαικής εξέλιξης, παρά ως οικονομική ή επαγγελματική εξέλιξη (part-time απασχόληση υψηλής ωφέλειας για επιστημονική εξέλιξη). Η αμοιβή σε αξιολογητές περιοδικών θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς μέχρι σήμερα γίνεται δωρεάν παγκοσμίως λόγω της συμβολής αυτής της δραστηριότητας ως ιδιαίτερο προσόν στο βιογραφικό επιστημόνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Κατάλληλοι για αυτές τις εξετάσεις είναι μόνο επιστήμονες των ανωτέρω κατηγοριών με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία σε ιατρικές δημοσιεύσεις.
Για να δώσουν εξετάσεις είναι απαραίτητη η υποβολή βιογραφικού στο intermedjournal@yahoo.gr

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6977884074, κα Ειρήνη Χριστοδούλου & στην ιστοσελίδα του περιοδικού http://www.intermedjournal.page.tl


Μετάβαση στο περιεχόμενο