Προκήρυξη για απασχόληση φοιτητών στο Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου ΑΠΘ

Το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου (ΚΛΔ) Α.Π.Θ. προτίθεται να απασχολήσει δέκα (10) προπτυχιακούς φοιτητές από την Σχολή Θετικών Επιστημών και την Πολυτεχνική Σχολή ως εκπαιδευόμενους. Οι θέσεις περιλαμβάνουν εβδομαδιαία απασχόληση 15 ωρών. Μετά από εξάμηνη δοκιμαστική περίοδο οι θέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε υποτροφία μετά από επιλογή τον επόμενο Απρίλιο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται από το 2ο ως και το προτελευταίο έτος των σπουδών τους και να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα. Γνώσεις και εμπειρία σε διαχείριση δικτύων είναι επιθυμητά αλλά όχι προαπαιτούμενα προσόντα. Συνεκτιμώνται ακαδημαϊκές επιδόσεις, εμπειρία όπως προκύπτει από βιογραφικό, ερωτηματολόγιο, συνέντευξη και τυχόν συστάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσκομίσουν μέχρι την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008 σύντομο Βιογραφικό σημείωμα, κατάσταση αναλυτικής βαθμολογίας και συμπληρωμένο το «Έντυπο αυτοαξιολόγησης υποψηφίου» του ΚΛΔ στην γραμματεία του Κέντρου Λειτουργίας Δικτύου (κα Α. Μαργαρίτη, 1ος όροφος, κτ. Βιολογίας, τηλ. 2310998435). Περισσότερες πληροφορίες για το πλαίσιο απασχόλησης φοιτητών στο ΚΛΔ Α.Π.Θ. βρίσκονται διαθέσιμες στη διεύθυνση http://noc.auth.gr/staff/students.

Προσωπική συνέντευξη θα δοθεί στον ίδιο χώρο, σε Επιτροπή του ΚΛΔ την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008 στις 10 το πρωί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο