Φέτος, η Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ, μας χάρισε 52 υπέροχες, δραστήριες, φιλότεχνες και αθλητικές ημέρες!!!

Στη διάρκειά της, διοργανώθηκαν συνολικά 55 εκδηλώσεις, εκ των οποίων 8 αθλητικές, 3 συναυλίες, 6 εκθέσεις φωτογραφίας, 5 θεατρικές παραστάσεις, 6 ενημερωτικές για θέματα υγείας, 1 έκθεση γλυπτών και πολλές άλλες.

Η Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ είχε τη χαρά και φέτος να έχει μία άψογη συνεργασία με όλες τις φοιτητικές ομάδες που συμμετείχαν. Νέες συνεργασίες ξεκίνησαν και οι παλαιότερες λειτουργούν πια, σε ακόμη πιο στέρεες βάσεις!

Η Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ είχε και φέτος τη μεγάλη χαρά να στηρίξει ενημερωτικές δράσεις για την αιμοδοσία καθώς και την πρόληψη ΣΜΝ, το Π.Ε.Θ.Ε.Α. την ΑΡΓΩ, το Ψ.Ν.Θ., το Κ.Ε.Θ.Ε.Α ΙΘΑΚΗ καθώς και την «Εθνική Αστέγων». Επίσης, με μεγάλη χαρά καλωσόρισε στους κόλπους της την ΣΣΑΣ που για πρώτη φορά συμμετείχαν οι φοιτητές της με δύο εκδηλώσεις.

Η Φοιτητική Εβδομάδα ΑΠΘ και φέτος, έδωσε την δυνατότητα σε δεκάδες φοιτητικές ομάδες να εκφραστούν και σε χιλιάδες φοιτητές να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, να παρακολουθήσουν δρώμενα και να ενημερωθούν για θέματα που τους αφορούν.

 

Οι Πρυτανικές Αρχές,

Περικλής Α. Μήτκας, Πρύτανης
Θεόδωρος Λ. Λαόπουλος, Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού
Παρασκευή Κ. Αργυροπούλου − Πατάκα, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων
Δέσποινα Ι. Κλαβανίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Αριάδνη Στογιαννίδου, Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων
Νικόλαος Χρ. Βαρσακέλης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών

 

Σχετικά έγγραφα: